Havenmanager

...voor écht Jachthaven management

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte
Home HavenManager Online

HavenManager online

E-mailadres Afdrukken PDF
Het maritieme softwarepakket HavenManager wordt aangeboden onder het SaaS (Software As A Service) model.

Wat is SaaS (Software As A Service)?

Software As A Service betekent dat de HavenManager applicatie als online dienst wordt aangeboden. De gebruiker hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit een contract af voor een vast bedrag per maand voor het gebruik. De gebruiker hoeft de software niet te installeren en te onderhouden; deze taken neemt Team HavenManager voor haar rekening. De applicatie is direct beschikbaar voor de gebruiker, en wordt onderhouden.

 

Voordelen van SaaS

Wat zijn de voordelen van het SaaS model voor u, de gebruiker? Een korte opsomming van de belangrijkste voordelen:

 

 • Een inzichtelijk, duidelijk prijs-model.
  U betaalt altijd een vast bedrag per maand afhankelijk van de gekozen functionaliteiten. U heeft geen onderhoudskosten, en vermijdt vervelende incidentele kosten als gevolg van bijvoorbeeld kapotte hardware.

 • Geen installatie en beheer.
  Omdat HavenManager als web applicatie wordt aangeboden, hoeft u de applicatie niet te installeren en onderhouden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

 • Altijd en overal beschikbaar.
  Omdat u de applicatie via de webbrowser kunt benaderen, is de applicatie altijd en overal beschikbaar. Thuis, op het kantoor, bij de balie, op de smartphone en uw tablet; de applicatie gebruiken is altijd even eenvoudig als het bezoeken van een webpagina.

 • Snel support
  Support ontvangen op de applicatie is aanzienlijk eenvoudiger dankzij het SaaS-model. De support afdeling van Team HavenManager kan eenvoudig bij uw omgeving om problemen op te lossen en ondersteuning te bieden.

 

Kosten
Zie Prijzen voor informatie over de kosten van HavenManager.
 

Online

We hebben 3 gasten online

Banners van gebruikers

Banner

Steun ook

Banner