Havenmanager

...voor écht Jachthaven management

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Havenmanagement Revenue Management

Online boeken en revenue management

E-mailadres

Met HavenManager kunt u als jachthaven vooruit lopen op uw branchegenoten!

Revenue Management

Bijvoorbeeld door gebruik te maken van "revenue management"
Een simpel principe welke al jarenlang door vliegtuigmaatschappijen en vervolgens vakantieparken, autoverhuur, zeiljachtverhuur enzovoorts wordt toegepast, maar nog niet of onvoldoende in jachthavens.

Wat het betekent?

Bij revenue management optimaliseert u uw inkomsten door het maximale rendement te halen uit het aantal bezoekende schepen en de prijs welke u per overnachting hanteert.
Waarschijnlijk berekent u nu voor een ligplaats in de bouwvak vakantie net zoveel als medio april, terwijl de vraag in de bouwvak veel groter is en de passant ook bereid is meer te betalen. Net zoals een zomerhuisje of gehuurd zeiljacht waarvoor de eigenaar meer vraagt in de drukke vakantie periode, kunt u dat ook met uw ligplaatsen doen.
Tevens kunt u populaire ligplaatsen, bijvoorbeeld vlak bij het havenkantoor, toiletgebouw of speeltuin, tegen een hoger tarief verhuren!

In HavenManager kunt u vooraf en voor het gehele seizoen de prijs laten variëren en dus meer vragen voor ligplaatsen als hier meer vraag naar is!

Online boeken en betalen van ligplaatsen door passanten

HavenManager is voorzien van een mogelijkheid om via een website online boekingen en betalingen van passanten af te handelen.

Reserveren of online boeken wordt door nog vrijwel geen enkele jachthaven gedaan. De havendienst wil immers niet de controle verliezen en wil zeker zijn van verhuurde ligplaatsen. Natuurlijk zit u niet te wachten op een volledig gereserveerde haven waarbij u binnenkomende passanten moet afwijzen en waarbij naderhand blijkt dat de verwachte passanten niet op komen dagen. Indien deze gereserveerde plaatsen echter al betaald zijn, is het probleem veel kleiner. 

Wenst u meer te weten over de mogelijkheid online te reserveren neem dan contact met ons op.

 

Online

We hebben 1 gast online

Banners van gebruikers

Banner

Steun ook

Banner