Havenmanager

...voor écht Jachthaven management

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Havenmanagement

Havenmanagement

E-mailadres Afdrukken PDF

HavenManager is uw sleutel tot modern en echt haven management!


Havenmanager is een uniek software product in de Nederlandse markt omdat het vanaf het eerste moment ontwikkeld is vanuit de werkprocessen van een moderne haven.
Andere producten zijn vaak ontstaan als uitbreiding van een financiele administratie of door aanpassing van een product met een andere oorsprong. Bij de ontwikkeling van Havenmanager stonden zaken als ligplaatshouders, passanten en schepen echter centraal.

De eisen die aan havenmanager gesteld werden zijn dan ook typisch voor de havenbranche. Als haven ent u gastheer voor zowel uw ligplaatshouders als passanten. De administratie is dienstbaar hieraan en helpt uw havenmeesters uw gasten optimaal en snel te bedienen.

De kenmerken van Havenmanager kunnen als volgt worden opgesomd:
- Flexibel. Havenmanager is standaard maar "voelt" als maatwerk
- Web based. De havenmeester is de spin in het web
- Toekomst gericht. Boeken via Internet bijvoorbeeld
- Snel

Lees meer

 

 

Met Havenmanager kunt u als jachthaven vooruit lopen op uw branchegenoten!

Revenue Management

Bijvoorbeeld door gebruik te maken van "revenue management"
Een simpel principe welke al jarenlang door vliegtuigmaatschappijsen en vervolgens vakantieparken, autoverhuur, zeiljachtverhuur enzovoorts wordt toegepast, maar nog niet in jachthavens.

Wat het betekent?

Bij revenue management optimaliseert u uw inkomsten door het maximale rendement te halen uit het aantal bezoekende schepen en de prijs welke u per overnachting hanteert.
Waarschijnlijk berekent u nu voor een ligplaats in de bouwvak vakantie net zoveel als medio april, terwijl de vraag in de bouwvak veel groter is en de passant ook bereidt is meer te betalen. Net zoals een zomerhuisje of gehuurd zeiljacht waarvoor de eigenaar meer vraagt in de drukke vakantie periode, kunt u dat ook met uw ligplaatsen doen.
Tevens kunt u populaire ligplaatsen, bijvoorbeeld vlak bij het havenkantoor, toiletgebouw of speeltuin, tegen een hoger tarief verhuren!

In Havenmanager kunt u vooraf en voor het gehele seizoen de prijs laten varieren en dus meer vragen voor ligplaatsen als hier meer vraag naar is!

Lees meer

 

 

Online

We hebben 2 gasten online

Banners van gebruikers

Banner

Steun ook

Banner